Raiskauksen uhri vetoaa Polanskin puolesta

Toissapäivänä Svetsissä raiskaussyytteiden takia pidätetyn elokuvaohjaaja Roman Polanskin, 76, uhri SamanthaGeimer, 45, toivoo viranomaisten luopuvan seksirikossyytteistä elokuvaohjaajaa vastaan.

Polanskin epäillään raiskanneen vuonna 1977 vain 13-vuotiaan Geimerin näyttelijä Jack Nicholsonin kotona järjestettyjen muotikuvausten jälkeen.

Geimer on kertonut Polanskin juottaneen hänelle muotikuvausten jälkeen samppanjaa ja tarjonneen tytölle huumeita. Polanski kuvasi tyttyä alasti porealtaassa, minkä jälkeen hän pakotti tytön sukupuoliyhteyteen kanssaan.

- Olimme kahdestaan, ja en tiennyt, mitä tapahtuisi, jos järjestäisin asiasta kohtauksen. Olin vain peloissani, ja hetken vastusteltuani ajattelin, että pääsisin sen jälkeen kotiin, Havaijilla nykyään asuva Geimer kertoi englantilaisen Daily Telegraph -lehden verkkosivuilla.

Polanskia vastaan nostettiin raiskaussyyte ja viisi muuta rikossyytettä. Polanski myönsi syyllistyneensä laittomaan sukupuoliyhteyteen alaikäisen kanssa. Polanski pakeni raiskaussyytettä Ranskaan, jossa hän on asunut yli 30 vuotta. Samantha Geimer ei halua viranomaisten jatkavan enää seksirikossyytteiden käsittelyä.

- Olen päässyt yli tästä jo aikoja sitten. En halua kantaa huonojen tuntemusten taakkaa mukanani ja vahingoittaa lisää itseäni, Geimer selitti toivetaan syytteistä luopumisesta.

Geimer esitti viime tammikuussa losanglesilaiselle tuomioistuimelle virallisen vetoomuksen syytteiden kumoamiseksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat