Mainos

Raisan 10 vuotta vanhassa katoamisessa yllätystodistajia

Uudet todistajat saattavat mullistaa lähes 10 vuotta vanhan katoamisen tutkinnan.

Tampereen keskusrikospoliisi on saanut 16-vuotiaan Raisa Räisäsen vuosien takaisesta katoamisesta tuoreita havaintoja, kertoo Ilta-Sanomat. Jos havainnot pitävät paikkansa, ovat uudet todistajat viimeiset Räisäsen nähneet henkilöt.

Lisää aiheesta 29.1. julkaistussa uutisessa:

Lehden tietojen mukaan todistajiksi on ilmoittautunut ”useampi kuin yksi henkilö”. Uudet todistajat ovat tiettävästi liikkuneet samassa porukassa katoamisen aikoihin.

Omaisia piinannut ja poliisia askarruttanut Raisa Räisäsen katoaminen tapahtui 16.10.1999 Tampereen keskustassa. Ystävänsä kanssa lauantai-iltaa viettänyt Räisänen poistui keskustassa sijaitsevasta ravintolasta Hämeenkadulle. Tähän varmat jäljet loppuvat.

Poliisi on jo pitkään selvittänyt vihjeitä, joiden mukaan Räisänen olisi astunut museoikäisen vuosimallia 1957 olevan mustan Cadillacin kyytiin. Uusissa vihjeissä silmiinpistävää autoa ei esiinny lainkaan, vaikka tuoreet havainnot ajoittuvat myöhemmin katoamisiltaan.

Poliisi on toistaiseksi vaitonainen havaintojen sisällöstä.

- Pyrimme tiedottamaan asiasta loppuviikosta, kunhan saamme asioita vielä varmistettua ja tarkemmin muotoiltua, rikoskomisario Paavo Tuominen toteaa lehdelle.

Poliisi aikoo myös ehkä julkaista katoamisillasta uutta kuvamateriaalia, joka valottaisi Räisäsen liikkumista keskustassa.

- Jos se johonkin johtaisi, Tuominen toivoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.