Mainos

Raimo Sailakselle tunnustusta metsätyöstä

Valtiosihteeri Raimo Sailas on valittu Osuuspankkiryhmän Vuoden Metsävaikuttajaksi 2003. Valintaa perustellaan sillä, että Sailas on oman toimensa ohella osoittanut erityistä kiinnostusta metsää, metsätaloutta ja metsien moninaiskäyttöä kohtaan.

Sailas on ollut Suomen Metsäyhdistyksen järjestämän Päättäjien Metsäakatemian neuvottelukunnan puheenjohtaja sen perustamisesta eli vuodesta 1996 alkaen ja Suomen 4H-liiton hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1992 alkaen. Lisäksi hän on ollut Työtehoseuran valtuuskunnan jäsen vuodesta 1991 ja puheenjohtaja viime vuodesta alkaen.

Metsä kuuluu myös Raimo Sailaksen harrastuksiin, sillä hän marjastaa, sienestää ja samoilee metsissä. Eläkepäivillään Sailas aikoo paneutua muun muassa metsänhoitoon, sillä nuoruuden suunnitelmiin kuulunut metsänhoitajan ammatti jäi toteutumatta. Osuuspankkiryhmä palkitsee vuosittain metsäsektorilla erityisen ansioituneen yksityisen henkilön, työryhmän tai yhteisön.

Vuoden Metsävaikuttajan ansiot voivat olla mistä tahansa metsäklusterin alueelta - metsätaloudesta, metsäteollisuudesta tai muusta puun hyötykäyttöä koskevasta toiminnasta. Palkittava voi olla myös ansioitunut metsäsektorin järjestötyössä, metsäopetuksessa ja -tutkimuksessa tai muussa vastaavassa tehtävässä. Valinnassa painaa metsäsektorin hyväksi tehty pitkäjänteinen työ, jolla on myös pysyviä vaikutuksia. Osuuspankkiryhmän vuoden Metsävaikuttaja 2003 julkistettiin maanantaina Savonlinnassa Osuuspankkiryhmän valtakunnallisessa metsäpäivässä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.