Räikkösen koti kaupan jo 4 vuotta – ostajaa ei löydy

Suomen kallein myynnissä oleva asunto on yhä vieläkin formulakuski Kimi Räikkösen Helsingin Kaskisaaressa sijaitseva omakotitalo. Lukaali on ollut kaupan jo vuodesta 2008, mutta ostajaa ei vain ole kuulunut.

Hulppean asunnon myyntihinta on ollut jo pitkään 14,5 miljoonaa euroa, ja hintaa jopa nostettiin muutama vuosi takaperin parilla miljoonalla. Kolmikerroksinen asunto käsittää yhteensä 526 neliötä, ja kauppaan kuuluva kokonaispinta-ala on huimat 900,5 neliötä.

Suomalaiset tottuneita halvempaan

Asunnon myyntiä hoitava kiinteistönvälittäjä Pasi Saari arveli jo vuonna 2010, että asunnon huima hinta ei ole pääsyy siihen, ettei koti käy kaupaksi. Saaren mukaan syy siihen, ettei kauppoja synny, on varakkaampienkin suomalaisten tottuminen edullisempiin asuntoihin.

Vertailun vuoksi voitaneen todeta, että seuraavaksi hintavimmat Jokakodin myyntikohteet tulevat hinnoittelultaan kaukana perässä: toiseksi kallein myytävä asunto maksaa "vain" 8,3 miljoonaa, ja kolmatta sijaa pitävällä asunnolla on hintaa 6,3 miljoonaa.

Räikkösen Suomen kakkoskodissa on kahdeksan huonetta, kahdeksan auton maanalainen autotalli, syvennetyt laiturit isommille veneille ja viinikellari. Kimi on alun perin ostanut talon miljonääri Jussi Salonojalta 9,5 miljoonalla eurolla.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja