Rahkatassu-kranssi

Rahkatassut ovat herkullisia ja vähärasvaisia wienereitä. Valittavan on kaksi eri täytemakua, keltainen aprikoosi tai punainen mansikka. Tassupullat voi paistaa pääsiäispöytään sellaisenaan tai niistä voi tehdä kranssin. Jotta kranssi syntyy, tassut asetellaan jäisinä ympyrän muotoon. Kun hiivapohjaisten pakastepullien antaa sulaa ja kohota, ne tarttuvat kiinni toisiinsa. Kranssin keskelle voi laittaa pikkuleipiä tai pääsiäisenä vaikka pääsiäismunia.

Rahkatassu-kranssi

9-18 annosta (viipaleen koon mukaan)

  • 1 pss Myllyn Parhaan paistovalmiita Aprikoosi- tai Mansikkarahkatassuja (9 kpl)

Levitä rahkatassut leivinpaperin päälle pellille vieri viereen ympyrän muotoon. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Anna tassujen sulaa ja hieman kohota (hellan päällä / lämpimässä), sulaessaan pullat tarttuvat toisiinsa. Nipistä ne vielä sulaneina toisiinsa vierekkäisistä kulmista kiinni. Paista uunin keskitasolla n. 15 min, kunnes kranssi on kauniin värinen.

Vinkki: Kranssin keskelle voi laittaa pikkuleipiä tai pääsiäisenä vaikka pääsiäismunia.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat