Mainos

Rahaa vaihtavat huijarit liikkeellä Tornionlaaksossa

Kahden ulkomaalaisen naisen ja pikkupojan muodostama seurue ostaa pieniä ostoksia 500 euron setelillä ja haluaa vaihtorahat kruunuina. Samalla he pyrkivät anastamaan osan vaihtorahoista.

Rahaa vaihtava huijariseurue liikkuu nyt Tornionlaaksossa. Seurueeseen kuuluu kaksi tummaa ulkomaalaista naista ja kouluikäinen poika. Naiset ostavat pieniä ostoksia 500 euron rahalla. Vaihtorahan he haluavat vaihtaa kruunuiksi.

Tarkoituksena on aiheuttaa rahanvaihtotilanteessa mahdollisimman paljon sekaannusta ja hämminkiä, johon myös vilkas poika osallistuu. Seurueen poistuttua ulkona odottavan miehen autoon on havaittu, että vaihtorahoista on varastettu 200-250 euroa.

Tapauksia on tähän mennessä tullut ilmi toistakymmentä muun muassa Kemissä, Raahessa, Kalajoella, Mustasaaressa, Kaarinassa, Liedossa, Juvalla, Kuopiossa, Kuusamossa, Kemijärvellä ja Muurolassa. Tekotapa on ollut kaikissa samanlainen.

Eilen seurue nähtiin Pellossa. Seurueen käyttämästä ajoneuvosta ei ole tarkkaa tietoa. Matkakustannuksensa ympäri Suomea seurue on rahoittanut anastamalla polttoainetta huoltoasemilta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.