Mainos

Radiota kuuntelee päivittäin 3,5 miljoonaa suomalaista

Yksittäisistä radiokanavista Radio Suomella oli viikoittain yli kaksi miljoonaa ja Radio Novalla lähes puolitoista miljoonaa kuuntelijaa.

Neljä viidestä suomalaisesta kuuntelee päivittäin radiota. Tuoreimman Kansallisen radiotutkimuksen mukaan suomalaiset kuuntelevat radiota keskimäärin 3 tuntia 14 minuuttia päivässä. Kuunnelluin kanava oli Radio Suomi, jota kuunneltiin yli tunti päivässä. Viikon aikana radio tavoittaa lähes kaikki suomalaiset (96 prosenttia).

Yksittäisistä radiokanavista Radio Suomella oli viikoittain yli kaksi miljoonaa ja Radio Novalla lähes puolitoista miljoonaa kuuntelijaa. Kolmanneksi suosituin kanava oli Yle Radio 1, joka keräsi viikon aikana yli miljoona kuuntelijaa.

Kansallinen radiotutkimus toteutettiin viime joulukuun ja tämän vuoden helmikuun välisenä aikana päiväkirjamenetelmällä. Tutkimuksen otokseen kuului 4269 henkilöä. Päiväkirjojen palautusprosentti oli 71. Tutkimuksen toteutti Finnpanel Oy. Sen tilasivat Yleisradio Oy, RAB Finland Oy ja Markkinointiviestinnän toimistojen liitto.

Tarkat kanavakohtaiset yleisöt ja kuuntelumäärät esitetään Finnpanelin internetsivuilla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.