Mainos

Radiolinjan sisältöjohtaja erosi

Radiolinjan sisältöjohtaja Marko Kulmala on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta. Kulmala siirtyi Radiolinjaan Alma Median palveluksesta vuonna 2001.

Elisa Oyj:n tytäryhtiö Radiolinja sai huhtikuussa alkaneet koko yhtiön henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut päätökseen maanantaina. Yhtiö ilmoitti huhtikuun lopussa yt-neuvotteluiden aloittamisesta taloudellisin ja tuotannollisin ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyperustein.

Yt-neuvotteluiden tuloksena henkilöstömäärä vähenee noin 290 henkilöllä irtisanomisten ja muiden henkilöstöjärjestelyiden kuten irtisanoutumisten ja määräaikaisten työsuhteiden päättymisten kautta. Suoraan irtisanomaan joudutaan enintään 120 henkilöä. Vähennykset koskevat koko yhtiötä ja kaikkia henkilöstöryhmiä. Näillä toimenpiteillä yhtiön kustannussäästö vuositasolla on noin 12 miljoonaa euroa.

Neuvotteluiden alussa henkilöstön määrä oli noin 1 750. Nyt päätettyjen vähennysten ja muiden henkilöstöjärjestelyiden jälkeen konsernin henkilöstökapasiteetti laskee kuluvana vuonna noin 250 henkilötyövuodella, mikä oli myös neuvottelujen alkuperäinen tavoite.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.