Mainos

Radiojuontaja lukee Playboy-lehteä sokeille

Sokeille tarkoitetussa Internet-radiossa on tarjolla erikoista ohjelmaa: naisjuontaja lukee kuulijoilleen miestenlehden kannesta kanteen.

Taping for the Blind – radiokanava toimii netissä sokeita varten. Kanava on pyörinyt jo 30 vuotta, ja sen vapaaehtoiset juontajat lukevat yleisölleen erilaisia teoksia. Kirjojen, sanoma- ja aikakauslehtien lisäksi eräs naisjuontaja on saanut hyvin erityisen tehtävän: hän lukee kuulijoilleen Playboy-lehteä, kertoo chron.com.

Juontaja Suzi Hanks sai paikan, kun miestenlehden entinen lukija meni naimisiin. Tämän vaimo ei ilahtunut Playboy-tehtävistä.

Hanks aloittaa urakkansa kuvailemalla lehden kansikuvassa olevan naisen yksiyiskohtaisesti.

– Kuvailen naisen,ja mitä hänellä on yllään. Kerron, millaisia tarinoita lehdessä on tällä kertaa. Kerron jopa, missä Playboy-pupulogo on, Hanks kuvaa.

Nainen käy läpi koko lehden, ja kuvailee myös keskiaukeaman tytön.

– Sanon esimerkiksi, että kuvassa on pitkä brunette, jonka hiukset valuvat hänen rintojensa väliin. Hänellä on suuret rinnat ja pieni vyötärö, Hanks kuvailee.

Hanks käy läpi kaikki keskiaukeaman 12 kuvaa. Nainen kertoo käyttävänsä aikaa kuvailuun, koska sitä asemaa kuuntelevat miehet häneltä toivovat.

MTV3/Helmi

Lähde: Chron.com

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.