Mainos

Radio Nova: Omistajan ystävä kertoo uutta tietoa rääkätyn Muffe-koiran tapauksesta

Turkulaisen Muffe-koiran palauttaminen omistajalleen on raivostuttanut eläinystävät netissä.

Muffen omistaja on tuomittu eläinrääkkäyksestä roikotettuaan amerikanbulldoggiaan parvekkeelta kaulapannan varassa. Koira on kuitenkin määrätty palautettavaksi omistajalleen ensi viikolla.

Nettiyhteisöt ovat kimmastuneet päätöksestä, ja esimerkiksi Facebookissa palauttamista kritisoiva ryhmä on kerännyt yli 15 000 jäsentä. Nettiadressi aiheesta on kerännyt huimat 26 000 allekirjoitusta.

Käräjäoikeus katsoi teon olleen kertaluontoinen kurittaminen, joten koira voidaan palauttaa omistajalleen.

Novalla vaihtoehtoinen kertomus

Radio Novan Aamun Radio on saanut puhelun Muffen omistajan ystävältä, jonka näkemys tapauksesta eroaa merkittävästi iltapäivälehdissä ja netissä julkaistuista jutuista.

Soittaja tuntee omien sanojensa mukaan sekä Muffen että tämän omistajan pitkän ajan takaa. Muffe on ystävän mukaan alkanut osoittaa merkkejä johtajuusongelmista jouduttuaan keskelle omistajiensa likaista eroprosessia.

- Koira hyökkäsi varoittamatta omistajansa päälle ja puri käteen niin, että luut paistoivat kädestä. On valetta, että koiraa olisi roikotettu parvekkeen kaiteen yli, soittaja kertoo Radio Novalle.

Soittajan mukaan koiran isäntä ei ollut halunnut tappaa koiraa suoralta kädeltä, vaan oli tuntien ajan yrittänyt saada koiran kuriin parvekkeella. Omistaja oli tarjonnut Muffelle kättä ja jalkaa testatakseen vieläkö koira hyökkäisi.

Soittaja kertoo olleensa paikalla kiisteltyä tilannetta seuraavana päivänä ja nähneensä, miten omistaja oli liikuttuneena harmitellut tapahtunutta. Omistaja itse puhdisti koiran kaulaansa saamat haavat heti illalla ja toimitti sen aamulla eläinlääkäriin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.