Mainos

Radikaali muslimijohtaja: Isku Lontooseen väistämätön

Sheikki Omar Bakri Muhammadin mukaan ympäri Eurooppaa on useita terroristiryhmiä, jotka ovat valmiita tekemään samanlaisia iskuja kuin mistä al-Qaida-verkostoa syytetään.

Useat islamilaiset äärijärjestöt suunnittelevat parhaillaan hyökkäystä Lontooseen. Asiasta kertoi radikaali muslimijohtaja, sheikki Omar Bakri Muhammad portugalilaisessa Publica-lehdessä eilen julkaistussa haastattelussa.

-Eräs erittäin hyvin organisoitu ryhmä Lontoossa, joka kutsuu itseään Qaida Europeksi, on erittäin suosittu nuorten muslimien keskuudessa. Tiedän, että he ovat valmiita aloittamaan suuren operaation, Muhammad sanoi.

-Hyökkäys on väistämätön, koska useat ryhmät suunnittelevat sitä, sheikki jatkoi. Sheikin mukaan ympäri Eurooppaa on useita "freelance" -pohjalta toimivia terroristiryhmiä, jotka ovat valmiita tekemään samanlaisia iskuja kuin mistä al-Qaida-verkostoa syytetään.

Syyriassa syntynyt sheikki johtaa Muhajiroun-ryhmittymää, joka on ylistänyt syyskuun 11. päivän terrori-iskuja ja niistä syytettyä al-Qaida-verkostoa.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.