Rääväsuu iski taas! Eminem ruotii kovin sanoin Cosbya ja Jenneriä

Yhdysvaltalainen rap-artisti Eminem on ottanut ajankohtaisten ihmisten asioihin kantaa omalla, varsin persoonallisella tyylillään.

US Magazinen mukaan räppäri Eminem kohautti kuulijoita vieraillessaan torstaina SiriusXM radio-ohjelman aamulähetyksessä. Eminem väläytti lähetyksessä taitojaan räppäämällä hetken mielijohteesta kahdeksan minuuttia ajankohtaisista aiheista.

Freestyle-rapissa Eminem ei juuri pidätellyt itseään, vaan latasi täysillä mielipiteensä julkkiksesta kuin julkkiksesta. Teini-idoli Miley Cyrus ja jopa presidenttiehdokas Hillary Clinton sai osansa kahdeksan minuutin aikana. 

Erityisen tymäkkää tekstiä mies riimitteli sukupuolenkorjauksen läpikäyneestä kymmenottelun olympiavoittajasta ja Kardashianin klaanin matriarkan Kris Jennerin ex-puolisosta Caitlyn Jenneristä

– This is a true statement, I see the bitch in you, Caitlyn/ I keep the pistol tucked like Bruce Jenner’s d—k/ No disrespect though, not at all/ No pun intended, that took a lot of balls, mies riimitteli lähetyksessä US Magazinesin mukaan.

Eminemin terävä kieli kohdistui myös seksiskandaalisyytöksissä ryvettyvään Bill Cosbyyn. Useat naiset ovat syyttäneet koomikkoa siitä, että hän on huumannut heidät ja pakottanut harrastamaan seksiä heidän kanssaan. 

–I’m as off-putting as Bill Cosby is/ Treat women like property, Eminem piikitti koomikkoa.

42-vuotias Eminem on tunnettu siitä, että käyttää julkisuuden henkilöitä varsin suorasukaisisssa lyriikoissaan. Joskus lyriikat ovat aiheuttaneet jopa vuosien välirikkoja Eminemin ja julkkiksen välille.

– Riimittely on hauskanpitoa. Ne ovat erittäin, erittäin harvoin mitään henkilökohtaista. Sanotaan näin, jos ne olisi tarkoitettu henkilökohtaiseksi loukkaukseksi, joku kyllä tietäisi siitä. Se on kaikki tarkoitettu hauskanpidoksi, Eminem selitti freestylensä jälkeen radiojuontajille.

Aikaisempina vuosina räppäri on iskenyt sanansäilällään muun muassa Britney Spearsia, Christina Aguileraa, Jennifer Lopezia sekä Mariah Careyhia.


Lue myös:

    Uusimmat