Raakaa C.S.I.-jaksoa kuvattiin keskellä Vegasia

C.S.I.-sarjan ronskit kuvaukset keskellä Las Vegasin keskustaa keräsivät ympärilleen paljon uteliaita silmäpareja.

Rikospaikkatutkijoiden työtä seuraava alkuperäinen C.S.I. porhaltaa Jenkeissä jo 13. tuotantokaudellaan. Megasuosituksi noussut sarja on poikinut myös useita spin off -sarjoja, joista Floridaan keskittynyt C.S.I Miami on jo ehtinyt tulla tiensä päähän.

Suuri osa Las Vegasiin sijoittuvan alkuperäisen C.S.I.-sarjan vakiotähdistä on jo karissut muihin töihin, mutta Nick Stokesia näyttelevä George Eads on tähdistä ainoa, joka on viihtynyt sarjassa alusta saakka ilman katkoja.

Jo kahdettatoista vuotta rikossarjaa tähdittävä 45-vuotias Eads nähtiin työn touhussa viimeksi keskiviikkona, kun sarjan kuvaukset jalkautuivat Vegasin kaduille.

Daily Mailin mukaan kuvaukset olivat käynnissä Vegasin keskustassa sijaitsevan Fremont Street Experience -ostoskeskuksen edustalla. Vilkkaalla paikalla parveilikin kuvaustiimin lisäksi runsaasti myös uteliaita ohikulkijoita ja onnekkaasti paikalle osuneita turisteja.

Rajuista kuvista päätellen tekeillä oli ilmeisen raaka jakso, ja paikalle osuneet ovat jo ehtineet juoruta VegasPremieres.comille yksityiskohtia hurjista tapahtumista.

Mitä kadulla nähtiin? Lue lisää ja katso hurjat kuvat paikalta:Raakaa C.S.I.-jaksoa kuvattiin keskellä Vegasia

C.S.I. Subilla maanantain myöhäisillassa.
C.S.I. MIAMI Subilla perjantain myöhäisillassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat