Mainos

Raahessa kuolonkolari, poliisi epäilee rattijuopumusta

Valtatie 8:lla sattuneessa kolarissa kuoli yksi ihminen ja neljä loukkaantui. Poliisi uskoo, että surmansa saanut oli jupuneen kuljettajan kyydissä.

Keski-ikäinen mies on kuollut kolmen auton liikenneonnettomuudessa, joka sattui iltapäivällä Raahessa. Mies oli syntynyt vuonna 1964.

Poliisin mukaan onnettomuus sattui Valtatiellä 8, kun pohjoisesta päin tullut auto alkoi heittelehtiä. Tämän jälkeen etelän suunnalta tuli kaksi autoa, joista toinen ajautui pois tieltä ja toinen törmäsi heittelehtivään autoon.

Poliisi epäilee, että pohjoisesta päin ajaneen auton kuljettaja oli humalassa eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajokorttia. Surmansa saanut oli heittelehtimään alkaneen auton matkustaja.

Osa muiden autojen matkustajista jouduttiin kuljettamaan jatkohoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Ylikonstaapeli Esa Nauha Raahen poliisista ei osannut arvioida, kuinka vakavasti uhrit olivat loukkaantuneet.

Yhdessä autossa oli myös pieni lapsi, mutta hän selvisi onnettomuudesta lievin vammoin. Hänet kuljetettiin kuitenkin Ouluun hoidettavaksi. Kaikkiaan onnettomuudessa oli mukana viisi henkilöä.

Onnettomuustie oli tiettävästi liukas ja sohjoinen. Tieosuus oli onnettomuuden vuoksi hetken aikaa kokonaan poikki.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.