Mainos

QPR Software tarkensi tulostietojaan

Ohjelmistoyhtiö QPR Software on joutunut tarkentamaan tulostietojaan, koska se ei ollut päivällä antanut tietoja käytettävissä olevien varojen riittävyydestä.

QPR Software kertoi konsernin likvidien rahavarojen olleen joulukuun lopussa 270 000 euroa. -Yhtiön tekemän kassavirtalaskelman mukaan likvidien varojen ennakoidaan lisääntyvän vuoden 2003 kuluessa. Näin ollen yhtiön johdon perusteltu arvio on, että konsernin rahoitusvarat riittävät seuraavat 12 kuukauden ajan, yhtiö sanoi illan pörssitiedotteessa.

Lisäksi yhtiö viittasi aiemmin päivällä annettuun pörssitiedotteeseen, jossa se myönsi konsernin maksuvalmiuden olleen tilikauden lopussa tiukka, mutta hallinnassa. Siinä kerrottiin myös käytössä oleva rahan määrä eli 270 000 euroa. Päivän tulostiedotteessa yhtiö kertoi sanoneensa irti 23 sopimusta maksamattomien saatavien vuoksi.

Ohjelmistoyhtiön viime vuoden tappio rahoituserien jälkeen oli melkein 5,8 miljoonaa euroa. Tuloksessa on runsaasti luottotappiovarauksia ja alaskirjauksia, jotka on yhtiön johdon mukaan tehty niin "konservatiivisesti kuin mahdollista". Näin kaikki eivät välttämättä toteudu. Vuotta aiemmin vastaava tulos oli 2,9 miljoonaa voitollinen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.