Mainos

QPR Software järjestelee rahoitustaan

Ohjelmistoyhtiö QPR Software on päättänyt rahoitusjärjestelystä yhtiön taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Yhtiön mukaan se saa järjestelyn seurauksena käyttöönsä varoja yhteensä 615 000 euroa. Lisäksi yhtiöllä on optio-ohjelma, josta sillä on mahdollisuus saada enintään 472 500 euroa, jos kaikki merkinnät tehdään viimeistään ensi vuoden maaliskuun alkupuolella.

QPR Software on myös päättänyt myydä 5000 Mawell Oy:n osaketta Kauppamainos Oy:lle sekä lisäksi tarjota Kauppamainokselle osto-option 6000 Mawellin osakkeesta. Osakkeiden kauppahintana yhtiö saa yhteensä 165 000 euroa sekä lisäksi osto-option käyttämisen yhteydessä mahdollisesti 198 000 euroa.

Yhtiö uskoo, että rahoitusjärjestelyn toteuduttua se kykenee suorittamaan pois kaikki maksujärjestelyn alaiset velkansa ja sen kassatilannetta voi luonnehtia normaaliksi.

QPR Softwaren toimitusjohtaja Antti Kosunen jätti eroilmoituksensa tiistaina. Hänen sijaisenaan tehtävää hoitaa toistaiseksi Matti Kanninen. QPR Software pitää ylimääräisen yhtiökokouksen kolmen viikon kuluttua.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.