Pysy raikkaana ja sileänä!

NIVEA Deo Double Effect vähentää kainalokarvojen ajamistarvetta

Uusi NIVEA Deo Double Effect on tehokas antiperspirantti, jonka avulla kainalokarvojen ajokerrat harvenevat. Raikkaat, kuivat ja siistit kainalot ovat olennainen osa kauneutta.

Noin 70 prosenttia maailman naisista poistaa kainalokarvansa säännöllisesti ja 64 prosenttia heistä käyttää höylää kainalokarvojen poistamiseen. NIVEA Deo on kehittänyt uuden antiperspirantin, joka tarjoaa luotettavan suojan hikoilua vastaa sekä vähentää tarvetta ajaa kainalokarvoja.

Kauniit ja sileät kainalot helposti ja hellävaraisesti

NIVEA Deo Double Effectissä on avokadouutetta ja tavallisiin deodorantteihin verrattuna enemmän kosteuttavia ainesosia. Innovatiivinen koostumus tekee kainalokarvoista pehmeämpiä ja kainalon ihon pinnasta sileämmän, minkä ansiosta höylä katkaisee karvan aivan ihon pinnalta, kun normaalisti karvasta jää iholle pieni tynkä.

Koska höylä ajaa NIVEA Deo Double Effect -antiperspiranttia käyttävien kainalokarvat tarkemmin, karvat tarvitsee poistaa höylällä harvemmin ja iho ärsyyntyy vähemmän.

NIVEA Deo Double Effect tehoaa parhaiten, kun sitä käytetään päivittäin kainaloille suihkun jälkeen. Antiperspirantti pehmentää ihokarvat jo vuorokauden kuluttua käytön aloittamisesta. Kainalon ihon pehmenemisen ja siliämisen voi havaita kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.

NIVEA Deo Double Effect on niin hellävarainen, että sitä voi käyttää heti kainaloiden ajamisen jälkeen. Se ei sisällä alkoholia eikä tahraa vaatteita. NIVEA Deo Double Effectin tuoksu on raikas ja naisellinen. Hienostunut tuoksu koostuuvihreistä sitruksista, oliivista, ruususta, myskistä ja santelipuusta. Tuoksu säilyy pitkään ja virkistää mieltä koko päivän ajan. NIVEA Deo Double Effect on saatavilla kolmessa muodossa: spray (150 ml), roll on (50 ml) ja stick (40 ml).

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat