Mainos

Pyörremyrskyt kiusaavat Yhdysvaltoja

Noin sata ihmistä loukkaantui, kun pyörremyrsky iski Nashvillen kaupunkiin Yhdysvalloissa eilen. Myrsky tuhosi pahoin toimisto- ja asuintaloja, suojelutöissä olevat viranomaiset kertoivat.

Toistaiseksi kukaan ei ole menehtynyt eikä ihmisiä ole kateissa. Myrsky hajotti ikkunoita, repi talojen kattoja ja vaurioitti voimalinjoja. Tennesseessä sijaitsevan Nashvillen sairaalat olivat hälytystilassa ja hoitivat noin sataa potilasta, joille oli tullut vammoja myrskyn takia. Sairaalat varustautuivat myös uuteen potilasaaltoon, sillä

Myrsky aiheutti pahoja tuhoja myös sairaalojen, poliisin ja palokunnan rakennuksiin. Kaupungin keskusta oli sekamelska, kun asukkaat yrittivät lähteä sieltä samaan aikaan, kun hälytysajoneuvot saapuivat hakemaan loukkaantuneita ja auttamaan ihmisiä.

Edelliset tornadot Nashvillessa tappoivat neljä ihmistä. Kaksi heistä menehtyi, kun myrsky imaisi pariskunnan autosta ja heitti heidät pellolle 150 metrin päähän. Tornado iski keskiviikkona Arkansasin Blythevilleen, jossa kaksi ihmistä menehtyi, useita loukkaantui ja rakennuksiin tuli vaurioita.

Nashvillen sairaalat ovat hälytystilassa, sillä seutua on varoitettu uusista pyörremyrskyistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.