Pyöristynyt Idol-tähti rakastaa vartaloaan: Kiloni eivät kuulu muille

Kaikkien aikojen ensimmäisen Idol-ohjelman voittanut Kelly Clarkson heittää piut paut ulkonäköpaineille, eikä murehdi lisääntyneitä kilojaan.

Kelly Clarkson, 28, voitti Idol-kisan Yhdysvalloissa kahdeksan vuotta sitten. Musiikkimaailman paineiden alaisena nuori neitokainen ryhtyi tiukalle dieetille, jotta ulkonäkö vastaisi ulkonäköpaineiden luomaa kuvaa menestyneestä laulajattaresta.

Kelly pitikin yllä tiukkaa dieettiä ja kunto-ohjelmaa monen vuoden ajan, mutta viime vuosina nainen on alkanut lipsua ruokavaliostaan.

Kelly kuvattiin selvästi pyöreämmässä kunnossa Washingtonissa, mutta laululintunen ei anna lisääntyneiden kilojen tummentaa taivasta. Kaikkien aikojen menestynein Idol-voittaja hymyili autuaasti valokuvaajille, vaikka farkkujen tuumakoko ei ollutkaan ihannemitoissa. Kelly näyttikin enemmänkin normaalilta naiselta, kuin tähtikulttuurin ihannoimalta ylilaihalta naiselta.

Kellyn kiloista on kohistu jo pidemmän aikaa ja viime vuonna asiasta nousi pienimuotoinen kohu Self-lehden muokatessa kansikuvaa digitaalisesti laihemmaksi.

– Painoni vaihtelee. Joskus syön enemmän, joskus liikun taas enemmän. Olen erikokoinen koko ajan. Kun ihmiset puhuvat painostani, ajattelen vain "Sinulla taitaa olla ongelma asian kanssa, minulla ei". Rakastan terveellistä ja roskaruokaa saman verran. Jos minun tekee mieleni jotain, syön sen. En koskaan yritä laihduttaa tai lisätä painoani. Minä vain olen, Kelly kertoo kiloistaan lehden haastattelussa.

Katso kuvat hyväntuulisesta Kellysta Daily Mailin sivuilta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat