Mainos

Pyhämyynnit alkoivat vilkkaasti

Joulukauppa on lähtenyt vilkkaasti käyntiin ympäri maata. Tänään on ollut ensimmäinen päivä, kun vähittäiskaupat ovat saaneet pitää ovensa aiki myös sunnuntaisin.

Kauppojen sunnuntaiaukiolojen alkaminen sai ihmiset liikkeelle kodeistaan. Esimerkiksi Helsingissä keskustan tavaratalot ja myymälät vetivät heti puolenpäivän jälkeen satoja joulunajan pyhämyynneistä kiinnostuneita asiakkaita. Osa oli liikkeellä ostosmielessä, toiset taas puhtaasta uteliaisuudesta.

- Ensimmäinen myyntipäivä on alkanut perinteiseen tapaan erittäin vilkkaasti eli tupa tuli niin sanotusti täyteen heti ovien avauduttua. Liikkeellä on ollut paljon perheitä ja pariskuntia, myyntipäällikkö Tuija Wänttinen Stockmannin keskustan tavaratalosta kertoi.

Ihmisiä houkutteli Wänttisen mukaan ostoksille etenkin tavaratalon alakertaan avattu joulupuoti, joka pullisteli erilaisia kuusenkoristeita, kynttilöitä, jouluherkkuja ja muita sesonkituotteita. Kauppa kävi hyvin myös kodinosastolla, josta asiakkaat kiikuttivat kassalle taloustarvikkeita ja kodinkoneita.

Kuopion keskustan tavarotalojen ovilla oli jonoa jo ennen kauppojen aukeamista. Kauppiaiden mukaan ensi sunnuntain isäinpäivä on innostanut ihmiset ostoksille. Väkeä riitti hyvin myös automarketteihin. Sekä Kuopion että Iisalmen Prismoissa parkkipaikat alkoivat täyttyä hyvää vauhtia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.