Mainos

Pyhäinpäivän muistio

Huomenna vietettävä pyhäinpäivä vaikuttaa kauppojen aukioloihin ja julkisen liikenteen aikatauluihin.

Tänään pyhäinpäivän aattona kaupat ovat auki normaalisti. Huomenna lauantaina kaupat ovat kiinni, mutta ruokakauppoihin pääsee jälleen sunnuntaina, jolloin ne voivat olla auki klo 12-21.

Postin omat toimipaikat sulkevat ovensa tänään kello 18. Helsingin pääposti on auki kello 21:een. Pyhäinpäivänä postit ovat kiinni lukuun ottamatta Joulupukin Pääpostia Rovaniemellä. Sunnuntaina Helsingin pääposti on auki kello 10-18.

Alkot ovat tänään auki iltakahdeksaan, mutta pitävät ovensa kiinni pyhäinpäivänä ja sunnuntaina.

Kaukoliikenne kulkee lähes normaalisti

Pyhäinpäivä aiheuttaa vähäisiä muutoksia matkustajajunien kulkuun. Aikataulut kannattaa silti tarkistaa etukäteen, sillä seitsemän taajamajunavuoroa jää kokonaan ajamatta. Muuten junat kulkevat lähes normaalissa lauantaiaikataulussa. Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä noudatetaan pyhäinpäivänä sunnuntaiaikatauluja muutamilla vuoroilla lisättynä.

Lisätietoja junien aikatauluista saa asemilta, internetistä osoitteesta http://www.vr.fi ja VR:n maksullisesta puhelinpalvelusta 0600 41900 (kaukoliikenne) ja 0600 41903 (lähiliikenne). Kaukoliikenteen aikataulut näkyvät myös Ylen teksti-tv:n sivulla 430.

Kaukoliikenteen bussit liikennöivät tänään normaalisti. Huomenna linja-autot ajavat sunnuntaiaikataulussa, mutta SS-vuoroja ei ajeta. Sunnuntaina ajetaan myös SS-vuorot. Aikataulut voi varmistaa lähimmästä Matkahuollosta, internetosoitteesta http://www.matkahuolto.fi, teksti-tv:n sivulta 440 tai maksullisesta aikatauluneuvonnasta 0200 4000.

Autoliiton Tiepalvelu päivystää pyhäinpäiväviikonloppuna. Avun saa maksullisesta valtakunnallisesta numerosta 0200 8080.

Pääkaupunkiseudun haudoilla kävijöille lisäliikennettä

Pääkaupunkiseudun julkinen liikenne kulkee pyhäinpäivänä muutamia muutoksia lukuun ottamatta sunnuntaiaikataulun mukaisesti. Aamuyön bussit ajavat normaalisti.

Myös haudoilla kävijöille on tarjolla lisäliikennettä. Helsingissä ylimääräinen bussilinja 55X ajaa päivällä väliä Rautatientori - Hietaniemen hautausmaa. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta http://www.ytv.fi/liikenne.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.