Mainos

Puutarha 2006 kutsuu kukkaloistoon

Valtakunnalliset Puutarha 2006 -messut kokoavat innokkaat puutarhojen ja pihojen kunnostajat Tampereen Pirkkahalliin 21.- 23. huhtikuuta.

Monipuolisilla messuilla voi tehdä kaikki hankinnat kesäpihaan ja puutarhaan. Esillä ovat puutarhan koneet ja laitteet, siemenet, sipulit ja taimet, piharakenteet sekä koristeet ja kivet. Multasormille on tarjolla runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa.

Puutarhassa juhlitaan

Pirkkahalli muuttuu värikkääksi kevätkeitaaksi, kun koko messuhalli täyttyy upeista kevätkukista ja kukkivista hedelmäpuista. Näyttelyhallin keskelle rakennetaan neljä eri tyyleillä toteutettua puutarhakokonaisuutta, joista voi poimia parhaat ideat omaan kotipuutarhaan.

Puutarha 2006 -messujen erikoisteemana on ihanat kesäjuhlat. Kesäajan juhlakausi on messujen aikaan alkamassa, ja tarkoituksena on tarjota ideoita pihan, parvekkeen ja puutarhan laittamisesta juhlakuntoon. Vinkkejä löytyy niin lasten kuin aikuistenkin kesäisiin juhliin.

Asiaa ja viihdettä

Puutarha 2006 -messujen ohjelmatarjonta koostuu ajankohtaisista tietoiskuista, työnäytöksistä ja viihteellisistä esityksistä. Ensimmäisenä messupäivänä on tarjolla tietoa viherympäristön vaikutuksesta ihmisten hyvinvointiin, nykypäivän ympäristörakentamisesta ja kestävistä leikkivälineistä.

Lauantaina messuilla on muun muassa haastateltavana Kultarannan ylipuutarhuri Matti Tuominen. Sunnuntaina taistellaan leikkimielisessä Kukkasodassa, jonka juontaa TV:stä tuttu ravintoloitsija Sikke Sumari.

Tampereen messukeskus, Pirkkahalli, Ilmailunkatu 20, PL 163, 33901 Tampere.
Lisätietoja Puutarha 2006 -messuista: www.puutarhamessut.fi

MTV3-VM (12.4.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.