Mainos

Puupintaisen keittiön uusi ilme

Monen mielikuvissa puunvärinen keittiö edustaa romanttista mummolatyyliä, ehkäpä jopa vanhanaikaisuutta. Nykyvalikoimista löytyy toki vaihtoehtoja myös perinteisestä tyylistä pitäville, mutta puukuosinen keittiö voi olla myös raikkaan moderni ja pelkistetty.

Keittiön ilme määrittyy pitkälti kaapinovien ja laatikoiden etusarjojen mukaan. Erilaisia sarjoja saa sekä massiivipuisina että viilupintaisina. Kiintokalusteiden persoonallisuutta lisätään yhdistämällä puuta muihin materiaaleihin, kuten esim. teräkseen, alumiiniin tai vaikkapa kiiltovalkoiseen laminaattiin tai jopa muoviin. Modernia ilmettä korostetaan suoralinjaisilla vetimillä.

Modernin puukeittiön työtasot voivat olla vaikkapa massiivipuuta. Massiivipuinen taso on hyvin hoidettuna käytännössä ikuinen – sitä voi hioa ja öljytä tarpeen mukaan. Työtasojen väri- ja materiaalikirjo on lähes rajaton, joten vaihtoehtoja on tarjolla jokaiseen makuun.

Työtason taakse sijoittuva välitila tarjoaa tilaisuuden tuoda keittiöön persoonallista ilmettä. Rohkea sisustaja valitsee välitilaan laattojen sijaan vaikkapa teräslevyn tai lasilevyllä peitetyn maalipinnan tai tapetin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.