Mainos

Puukko heilui Etelä-Pohjanmaalla

Puukotukset pitivät Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen partiot kiireisenä eilisiltana. Seinäjoen keskustassa ja Ilmajoen Koskenkorvalla tapahtui lähes samanaikaisesti puukotus.

Seinäjoen Puistopolulla puukotettiin eilisiltana klo 18–19 välillä 1980-luvulla syntynyttä miestä. Poliisin mukaan paikalla on ollut suurempi seurue, jossa on ollut sekä miehiä että naisia.

- Tapahtumat ovat vielä epäselviä, mutta jostain syystä seurueessa on syntynyt riitaa ja uhria on lyöty puukolla käteen ja selkään, poliisi kertoo.

Uhrilla ei ole hengenvaaraa. Hän pakeni tapahtumapaikalta Vapaudentien suuntaan ja hänet kuljetettiin myöhemmin Seinäjoen keskussairaalaan hoitoon.

Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi pyytää yleisöä soittamaan mahdolliset havainnot tapahtumasta numeroon 0400 762 009.

Puukosta viiltohaava Ilmajoella

Ilmajoella 37-vuotias paikkakuntalainen mies sai eilisiltana nelihenkisessä seurueessa syntyneiden erimielisyyksien seurauksena viiltohaavan mahaansa.

Haavoittunut mies kuljetettiin ambulanssilla Seinäjoen keskussairaalaan. Uhrilla ei ole hengenvaaraa. Poliisi otti muun paikalla olleen seurueen henkilöt kiinni.

- Alussa varsin sekavan asian tutkinnassa on edistytty ja puukottajan henkilöllisyys on selviämässä, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Juttua tutkitaan tapon yrityksenä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.