Putous-treeneissä ei peitellä tunteita: Välillä ärähdellään

Putous-studiolla ei säästellä tunteita. Tiiviissä porukassa erimielisyydetkin voi tuoda esiin.

Tunnelma Putous-studiolla on jo parin viikon ajan noussut nousemistaan, kun uudet tähdet ovat valmistelleet lauantaina koittavaa h-hetkeä. Uudistuneen Putouksen käynnistyessä lauantaina 11.10. tulee kaiken olla valmista, vaikka Putouksessa yllätyksiltäkään ei aina voida välttyä.

Vaativaa puolitoistatuntista treenatessa tunteet voivat joskus kuumeta. Putous-tiimissä tunteita ei myöskään ole tapana säästellä, paljastaa ohjelman juontaja Heikki Paasonen.

– Näyttelijät ovat taiteilijasieluja! Muissa projekteissa on ehkä oltu jollain lailla viileämpiä ja analyyttisempia. Täällä tunteet joskus pirskahtelevat, koska kaikkia jännittää. Jos jokin asia potuttaa, niin se tulee räjähdyksenomaisesti ulos, Paasonen kertoo.

– Muualla ihmiset ehkä pitävät asioita enemmän sisällään. Minusta tämä on parempi tapa!

Itse Paasonen kertoo tuovansa joukkoon ripauksen tyyneyttä.

– Tässä porukassa ei ole liikaa rauhallisuutta, yritän vähän tasapainottaa jengiä. Kyse on vain siitä, miten ollaan eri mieltä ja miten uudet ideat esitellään, Paasonen nauraa.

Myös näyttelijä Antti Holma kertoo huomanneensa porukan ilmaisevan tunteitaan vapaasti. Kun treenisalilla vietetään monta tuntia monena päivänä viikossa, ei harmituksia kannata alkaa patoamaan sisäänsä.

– Se, että täällä tulee joskus ärähdeltyäkin, kertoo luottamuksesta. Sitä ei olisi, jos kaikki koko ajan joutuisivat varomaan sanomisiaan. Välillä sanotaan asioita isoonkin ääneen, mutta se on vain merkki luottamuksen tasosta.

– Se on hyvä, sillä olen itsekin kuumakalle. Täällä tiedän että voin rauhassa ärähtää ja kun pyydän heti anteeksi, kukaan ei jää kantamaan siitä kaunaa, Holma kertoo.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat