Putous-tähti kruunaa syksynsä: Lomalle eksoottiseen kohteeseen!

Putouksen Joonas Nordmania odottaa ohjelman ensi viikon finaalin jälkeen loma kaukana Suomen pimeästä talvesta.

Joonas Nordmanin syksyn Putous-urakka on kahta suoraa lähetystä vaille valmis. Puolivälin tienoilla yllättänyt väsymys on hellittänyt, ja työt maistuvat taas entiseen tapaan.

– Nyt on kevyt olo. Pieni ahdistus helpotti, kun tajusi, ettei ohjelmaa ole enää kuin pari lähetystä jäljellä. Nyt on enää hieman yleisväsynyt olo, kuten varmaan kaikilla suomalaisilla tähän aikaan, Nordman kertoo.

Lisää energiaa tiiviisiin harjoituksiin saa muun muassa ohjelman poikimasta palautteesta, jota on viime viikon lähetyksen tiimoilta kertynyt etenkin puhutusta Putin-sketsistä. Nordman imitoi sketsissä tasavallan presidentti Sauli Niinistöä.

– Olen saanut sketsistä hyvää palautetta, joskaan itse presidentiltä ei ole tullut kommentteja, Nordman naurahtaa.

– Niinistöä on hauska imitoida: hänessä on sellaista suomalaista jäyhyyttä ja rauhallisuutta, mikä vetoaa moniin.

Putous-treeneiltä siunaantuvan vapaa-ajan Nordman on pyhittänyt joutilaana olemiseen, mutta yhden merkittävän asian mies on hiljattain saanut aikaiseksi: lomamatkan varaamisen. Pian Putouksen finaalin jälkeen Nordmanilla on edessään rentouttava reissu kaukomaille.

– Vaikka päivä studiolla loppuisikin, ajatukset töistä muhivat mielessä koko ajan. Nyt sain kuitenkin vihdoin aikaiseksi varattua matkan! Lähden joulukuun alussa kahdeksi viikoksi Kambodžaan, mies paljastaa.

– Olen aiemmin käynyt Malesiassa ja Thaimaassa, mutta tämä kohde Aasiassa on itselleni uusi. Viivyn reissussa reilut pari viikkoa, ja palaan sitten jouluksi kotiin.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat