Putous-tähdellä takana työläs viikko: Lapset oksennustaudissa

Putous-tähti Jenni Kokanderin viikko ei ole ollut helpoimmaista päästä, sillä naisen lapset ovat sairastaneet vuorotellen.

Putouksen Jenni Kokanderilla on takanaan työntäyteinen viikko. Hektisen Putous-arjen lisäksi puuhaa on riittänyt kotosalla, sillä näyttelijän lapset ovat sairastaneet vuoron perään.

Putous-tähti on onnekseen välttynyt saamasta pöpöä itselleen. 

– Pojallani oli oksennustauti ja tyttärenikin oli poissa koulusta. On ollut aika hevi viikko, kun on kotona pidetty sairastupaa neljän seinän sisällä. Itse säästyin onneksi saamasta tautia – toivottavasti en ole myöskään levitellyt sitä studiolla muille, Kokander naurahtaa.

Kokanderin perhe missasi syksyn ensimmäisen Putouksen aiemmin sovitun ulkomaanmatkan vuoksi, mutta sittemmin lähetykset ovat olleet kotona kovassa kulutuksessa. Hahmosuosikeiksi lasten keskuudessa on oman äidin rinnalle noussut Niina Koposen hahmo, Loordi Lally.

– Tyttäreni Saima puhuu jaksoista nimillä ykkös- ja kakkos-Putous ja on katsonut molemmat varmaan 300 kertaa. Hän myös piirsi meille kaikille studiolle pukukoppien oviin hahmokuvat. Hän on hyvin innostunut ohjelmasta.

Tytär pääsee seuraamaan äidin suoritusta livenä parin viikon päästä, mutta tuttuja kasvoja on luvassa yleisössä myös tänään. Kokander on kutsunut paikalle kannustusjoukoikseen aviomiehensä sekä pariskunnan ystäviä.

– Taas ollaan uuden äärellä! Mieheni tulee tällä kertaa katsomoon, joten illan lähetykseen ladataan kaikki parhaat paukut, Kokander intoilee.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat