Putouksen Joonas Nordman: Vatsassa pyörii jo

Putouksen Joonas Nordman kertoo ohjelman aloituspäivän näkyneen muun muassa ruokahalussaan.

Putous alkaa MTV3-kanavalla ryminällä lauantaina 11.10. Uudistuneessa ohjelmassa lavan valtaa juontaja Heikki Paasonen kahdeksan uuden näyttelijän kanssa, joista yksi on Joonas Nordman.

Nordman kertoo olevansa tulevan lauantain osalta yllättäväkin rauhallinen – ainakin ulkoisesti.

– Olen nukkunut pelottavankin hyvin. Päivät ovat olleet hauskoja ja mukavia, ja vaikka tunnelma on odottava, pääkopassa ei ainakaan vielä ole tapahtunut mitään ylilyöntejä, Nordman kertoo.

Lauantaina tunne voi olla toinen, sillä mies tietää olevansa vatsalla jännittäjä. Lauantain lähestyminen onkin jo alkanut näkyä miehen ruokahalussa.

– Tiedän että jännitys tulee kasvamaan vielä. Lauantaina ravinto pitää varmaan nauttia nesteenä tai laittamalla joku ravintoaineita sisältävä nappi sulamaan kielelle, Nordman naurahtaa.

– Ruoka-annosten koot ovat pienentyneet päivä päivältä, eikä tee mieli oikein mitään muuta kuin korkeintaan kivennäisvettä. Vatsassa pyörii ja jännittää!

Vaikka lataus on jo pitkään ollut katossa kaikilla Putous-tiimiläisillä, Nordman iloitsee ryhmän yhteishengestä.

– On ollut ihan mahtavaa. Vaikka olemme nähneet säännöllisesti keväästä asti, nyt studioon päästyä meno alkaa muistuttaa hyvässä mielessä armeijaa: nyt kun se alkoi, niin täällä ollaan ja tätä todella tehdään. Täältä tosin pääsee iltaisin kotiin nukkumaan!

Putous MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat