Putin vitsaili Israelin presidentin seksiskandaalista

"Sanokaa terveisiä presidentillenne, hän todella yllätti meidät", totesi Putin tiedotustilaisuudessa Israelin pääministerille. Sanat päätyivät vahingossa toimittajien mikrofoneihin. Israelin presidenttiä epäillään raiskauksesta ja jopa kymmenen naisen seksuaalisesta ahdistelusta.

Venäjän presidentti Vladimir Putin vitsaili vahingossa Israelin presidentin Moshe Katsavin seksiskandaalista luultuaan, etteivät sanat päätyisi toimittajien mikrofoneihin.

Putin sanoi Israelin pääministerille Ehud Olmertille kaksikon tiedotustilaisuuden päätyttyä: "Sanokaa terveisiä presidentillenne, hän todella yllätti meidät." Sanat päätyivät vahingossa toimittajien mikrofoneihin.

Vaikka nauhoitus loppui välittömästi tämän jälkeen, epäviralliset lähteet kertoivat uutistoimisto AFP:lle Putinin jatkaneen: "Emme tienneetkään, että hän pystyy hoitelemaan kymmenen naista".

Katsavia epäillään raiskauksesta ja jopa kymmenen naisen seksuaalisesta ahdistelusta. Lisäksi Katsavin kansliaa on epäilty perusteettomasta rikollisten armahtamisesta. 61-vuotias Katsav on naimisissa ja hänellä on viisi lasta.

(MTV3-STT-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat