Mainos

Putin: Tshetshenia-operaatio viedään loppuun

Vastavalittu Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi eilen Venäjän vievän Tshetshenian operaation loppuun saakka. Samalla Putin kiitti kaikkia sotaan osallistuneita ja heidän perheitään urhoollisuudesta.

Eilen Putinia presidentiksi valinnasta onnitellut YK:n pääsihteeri Kofi Annan suhtautuu luottavaisesti Venäjän ja YK:n välisten suhteiden kehittymiseen Putinin kaudella.

Kansalaiset luottavat Putinin suoruuteen

Vladimir Putin jatkaa presidenttinä samoilla linjoilla, joilla hän äänensä vaaleissa keräsi. Kansalaiset luottivat nimenomaan Putinin suoruuteen, kovaotteisuuteen ja päämäärätietoisuuteen. Hän vakuuttaakin Venäjän vievän Tshetshenian operaation onnistuneeseen loppuun saakka.

Juuri Tshetshenian sota on ollut monille kansalaisille osoitus Putinin voimasta. Eilen Putin jakoi kiitosta sotaan osallistuneille sotilaille ja ylisti joukkojensa ammattitaitoa taistelussa tshetsheenisissejä vastaan.

Putinille on virrannut onnentoivotuksia maailmalta. Eilen onnittelunsa välitti presidentti Bill Clinton, joka samalla vaati Putinia selvittämään Tshetshenian ihmisoikeustilanteen. Onnittelijoiden joukkoon on liittynyt myös YK:n pääsihteeri Kofi Annan. Annan on luottavainen Venäjän ja YK:n välisten suhteiden vahvistumiseen Putinin virkakaudella.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.