Mainos

Putin huolissaan USA:n pyrkimyksistä

Venäjän presidentti Vladimir Putin on huolissaan USA:n mahdollisista yrityksistä eristää Venäjä.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on ilmaissut huolestuneisuutensa mahdollisuudesta, että Yhdysvallat pyrkisi eristämään Venäjän naapureina olevista entisistä neuvostotasavalloista.

Länsimailla ja Venäjällä on ollut erimielisyyksiä Ukrainan kiistanalaisista vaaleista, jotka uusitaan tapaninpäivänä. Putin sanoi kiinnittäneensä huomiota Puolan presidentin Aleksandr Kwasniewskin kommentteihin, joiden mukaan "Venäjä ilman Ukrainaa" olisi Yhdysvaltojen mieleen. Putin kertoi ottavansa asian esille presidentti George Bushin kanssa, kun hän tapaa tämän ensi vuoden alkupuolella.

Putin torjui tänään pitämässään tiedotustilaisuudessa Ukrainan vaalien toiseen kierrokseen kohdistuneen arvostelun ja moitti länsimaita kaksinaismoraalista. Hänen mukaansa voidaan kysyä, voivatko Irakin vaalit nykytilanteessa olla vapaat ja oikeudenmukaiset.

-Me emme ymmärrä, miten täydellisessä miehityksessä olevassa maassa voidaan pitää vaalit, Putin arvosteli. Hänen mukaansa Irakissa on yhä yhdeksän kaupunkia, joissa on vihollisuuksia.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.