Mainos

Putin haukkui naimahuhujen levittäjät räkänokiksi

Venäjän presidentti Vladimir Putin kiistää olevansa menossa naimisiin entisen olympiaurheilijan, nykyisen Venäjän parlamentin alahuoneen jäsenen Alina Kabajevan kanssa. Samalla Putin näpäytti toimittajia ja kehotti heitä pitämään "räkänokkansa" poissa yksityiselämästään.

- Siinä, mitä sanoit, ei yksikään sana ole totta. Olen aina reagoinut negatiivisesti ihmisiin, jotka tunkevat räkänokkansa ja eroottiset fantasiansa muiden elämään, Putin vastasi toimittajan kysymykseen Sardiniassa.

Alina Kabajeva

Venäläinen Moskovski Korrespondent -lehti väitti äskettäin, että Putin erosi vaimostaan Ljudmilasta jo helmikuussa ja suunnittelee avioliittoa 24-vuotiaan Kabajevan kanssa.

Aikaisemmin Putin on yhdistetty muun muassa televisiotoimittaja Jekaterina Andrejevaan.

- Joissakin muissa julkaisuissa muita menestyneitä ja kauniita naisia ja tyttöjä on mainittu. Tuskin kukaan yllättyy, jos sanon, että pidän heistä kaikista, koska he kaikki ovat venäläisiä naisia. Kukaan ei varmaankaan loukkaannu, jos totean, että venäläisnaiset ovat kaikista lahjakkaimpia ja kauneimpia. Ja jos heidän kanssaan joku voi kilpailla, niin italialaisnaiset, Putin naureskeli.

Putin ehti yhdessä Italian tulevan pääministerin Silvio Berlusconin kanssa pitämässään tiedotustilaisuudessa eroaikeidensa kumoamisen lisäksi kommentoida myös venäläisen lentoyhtiö Aeroflotin kiinnostusta Alitalia-lentoyhtiöön. Putinin mukaan Aeroflot on valmis harkitsemaan uudestaan kiinnostustaan yhtiöön.

Putin, Ljudmila, Vladimirin vaimo

Berlusconi on aikaisemmin todennut, että hän haluaisi Alitalian säilyvän italialaisten omistuksessa. Viime kuussa hän kertoi italialaisesta sijoittajaryhmästä, joka olisi halukas tekemään tarjouksen lentoyhtiöstä. Berlusconi ei ole sittemmin enää maininnut ryhmää.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.