Pustan pojan gulassikeitto

4:lle hengelle

  • 400 g porsaanlihasuikaleita
  • 2 sipulia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl voita
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • n. 1l lihalientä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 4 perunaa
  • 2 paprikaa
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 3 tl paprikajauhetta
  • 1 laakerinlehti
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja kuutioi perunat. Halkaise paprikat ja poista siemenkota. Suikaloi paprika ja sipuli sekä hienonna valkosipulin kynnet. Lämmitä voi kattilassa ja lisää lihasuikaleet. Paista hetki ja lisää sipulit, paprikat, paprikajauhe sekä tomaattipyree. Kuullota hetki ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää lihaliemi, tomaattimurska ja laakerinlehti. Anna poreilla n. 25 minuuttia. Lisää kuutioidut perunat ja punaviinietikka. Hauduta vielä n. 15-20 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Lue myös:

    Uusimmat