Puolustusministeri loukkaantui lievästi kolarissa

Puolustusministeri Seppo Kääriäinen on saanut lieviä vammoja nokkakolarissa Iisalmessa perjantaina iltapäivällä sattuneessa kolarissa. Onnettomuus sattui Peltosalmella viitisen kilometriä kaupungista etelään.

22-vuotias mies menetti autonsa hallinnan polanteisella tiellä ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Kääriäinen jarrutti ja yritti väistää oikealle, mutta autot törmäsivät. Ministerin Renault Lagunan turvatyyny laukesi.

Ylä-Savon poliisin mukaan Kääriäinen sai ruhjeita ylävartaloon. Toisenkin auton kuljettaja loukkaantui lievästi. Kääriäinen soitti ambulanssin. Molemmat kuljettajat vietiin Iisalmen aluesairaalan paikattavaksi.

-Se oli hirmuisen kova tälli. Kyllä kivistää joka paikkaa, Kääriäinen sanoi Savon Sanomissa tänään. Hän ei kuitenkaan katso tarvitsevansa mitään sairauslomia.

Poliisin mukaan näyttää siltä, että onnettomuuden aiheutti nuoren kuljettajan oloihin nähden liiallinen vauhti. Paikalla on 80 km/t:n nopeusrajoitus. 22-vuotias arveli, että törmäyshetkellä hänellä oli nopeutta 50 km/t. Kääriäinen oli ehtinyt jo pysähtyä.

Nuorta miestä epäillään liikenteen vaarantamisesta. Törmäyksen sattuessa ministeri oli matkalla Iisalmen SM-hiihtojen palkintojenjakoon.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat