Mainos

Puoluesihteeri keskustan kohumatkasta: Tässä ei ole mitään epäselvää

Keskusta-puolueen Kanarian-matkaa puuhanneen puoluesihteerin Timo Laanisen mukaan matkan rahoituksessa ei ole mitään epäselvyyttä.

Päivän Ilta-Sanomat kertoi tänään, että keskustan puoluejohdon ja piirin toiminnanjohtajien Kanarian-matka päätyi poliisin syynättäväksi. Poliisihallitus selvittää, oliko puolueella lupa kerätä rahaa kuun alussa tehdyn matkan kustantamiseen.

– Kuten olen jo todennut tässä ei ole mitään epäselvää. Meillä on Poliisihallituksen myöntämä varainkeruulupa. Olemme kertoneet, mihin tarkoitukseen rahat käytämme, Laaninen kertoo MTV3 Uutisille.

Matkaa ei maksettu puoluetuesta. Puheenjohtaja Juha Sipilä on linjannut, että puolueelle matkasta aiheutuvat kustannukset katetaan yksityisiltä tukijoilta kerätyillä varoilla.

Laaninen on kuitenkin pahoillaan aiheutuneesta kohusta.

– Keskustan kannattajat ovat kovasti pahoitelleet negatiivista julkisuutta. Pahoittelen itsekin ja kannan sillä lailla vastuun, Laaninen toteaa.

Hänen mukaansa keskusta aikoo ottaa puolueena kaikista asioista opiksi, niin myös Kanarian-matkan kohusta.

– Aiomme jatkossakin huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista ja se on merkitty ensi vuoden toimintasuunnitelmaan. Pitää löytää kuitenkin sellaiset toimintatavat, ettei jatkossa tule tämmöisiä jälkipuheita, Laaninen toteaa.

Hän kuitenkin tähdentää, että keskusta oppi Kanarian-matkasta paljon, vaikka "pr-puoli jäikin raskaasti miinukselle".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.