Mainos

Puolangan vastaanottoasuntolan sytyttäjäksi epäilty pidätetty

Poliisi on pidättänyt Puolangalla myöhään eilen illalla uhkaavan tulipalon sytyttäjäksi epäillyn miehen. Hän on vuonna 1940 syntynyt paikkakuntalainen. Toinen eilen kiinniotetuista miehistä vapautettiin.

Kunnan vastaanottoasuntolana toimivassa rivitalossa syttyi uhkaava tulipalo Puolangalla myöhään eilen illalla. Sammustyöt jatkuivat kiivaana aamuyöhön noin kello yhteen. Puolangan palokunnan mukaan palo ei ole vaatinut uhreja, vaan kaikki asuntolan asukkaat pääsivät nopeasti asuntolasta ulos. Sammutustöihin hälytettiin palokunnan yksiköitä Puolangalta ja naapurikunnista. Kajaanin aluehälytyskeskus sai tiedon palosta hieman ennen iltakymmentä.

Kuuden huoneiston asuntolaan on majoitettu asukkaat sosiaalisin perustein. Poliisin mukaan palo on tahallaan sytytetty, ja vahinkojen suuruuden vuoksi puhutaan "törkeästä tuhotyöstä". Ylikonstaapeli Antti Ervasti Puolangan poliisista kertoi, että syynä palon sytyttämiseen on ollut kahden miehen jo useamman viikon jatkunut ryyppyputki ja sitä seurannut riita. Riidan päätteeksi toinen miehistä oli jäänyt huoneistoon yksin ja sytyttänyt suutuspäissään tavaransa palamaan.

Palossa tuhoutui täysin yksi huoneisto ja kaksi huoneistoa sai mittavia vahinkoja. Puolangan palopäällikkö arvioi tässä vaiheessa, että palanut rakennus saatetaan kunnostaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.