Puinen espressokeitin tuo vaihtelua kodinkoneisiin

Oletko kyllästynyt teräksen kiiltäviin ja muovisiin kodinkoneisiin? Norjalainen Solberg & Hansen on tuonut markkinoille linjakkaan espressokeittimen, joka on rakennettu pohjoismaiseen tyyliin puusta.

Solberg & Hansen on tuonut markkinoille espressokeittimen, joka on yllättäen valmistettu meille rakkaasta materiaalista - puusta. Tuote on norjalaisten suunnittelijoiden Øystein Helle Husbyn, Audun Grimstadin, Mariko Kurioka Rohden ja Åsne Kydlandin käsialaa.

– Haimme inspiraatiota Linjen suunnitteluun norjalaisista ja skandinaavisista perusarvoista, ammentaen innoitusta luonnosta, metsistä ja upeista vuoristamme. Keitin jäljitteleekin jylhien vuorten muotoa ja puun käyttäminen materiaalina innoitti meitä todella, kertoo Øystein Helle Husby, joka on yksi tuotteen takaa löytyvistä suunnittelijoista.

Tavanomaisesti kodinkoneet ovat muovia tai terästä, joten luonnonmukainen materiaalivalinta oli ennen kaikkea esteettinen kysymys.

– Yleensä espressokeittimet ovat toistensa kopioita, jolloin ne hukkuvat muiden kahvikoneiden joukkoon, eikä yksikään nouse joukosta erilaisen ulkomuotonsa vuoksi. Suunnittelemamme tuote antaa kuluttajille enemmän valinnanvaraa, ja on mielestäni raikas tuulahdus kodinkonemarkkinoiden muovi-teräs-maailmassa, suunnittelija toteaa.

Kuvat: Oystein Works/ Solberg & Hansen

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja