Mainos

Puhelinkuuntelu paljastaa yksityiskohtia Berlusconin juhlista

Italian pääministerin Silvio Berlusconin ympärillä vellova seksiskandaali horjuttaa yhä pahemmin hänen asemaansa.

Syyttäjät ovat julkaisseet aineistoa, jonka mukaan "huomattava määrä nuoria tyttöjä on harjoittanut prostituutiota Berlusconin kanssa hänen asunnoissaan saaden vastineeksi rahasummia".

Milanon syyttäjänvirastosta on myös vuodettu julki puhelinkuunteluaineistoa, joka paljastaa yksityiskohtia pääministerin eri asunnoissa vietetyistä hurjista juhlista.

Milanon syyttäjä oli määrännyt kuunneltavaksi Ruby Rubacuori -taiteilijanimellä tunnetun yökerhotanssijattaren puhelinta. Rubyn ja hänen ystäviensä välisistä keskusteluista käy muun muassa ilmi, että tanssijatar on pyytänyt Berlusconia maksamaan viisi miljoonaa euroa korvauksena nimensä tahriintumisesta. Vastineeksi Berlusconi olisi pyytänyt vaitioloa.

- Hän sanoi minulle "Ruby, annan sinulle niin paljon rahaa kuin haluat, peitän sinut kullalla, mutta on tärkeätä että pidät kaiken salassa. Älä kerro kenellekään", puhelinkuunteluaineisto paljastaa.

Rubacuori on aiemmin kertonut olleensa alaikäinen tutustuessaan Berlusconiin ja osallistuessaan illallisille hänen asunnollaan. Hän on myöntänyt saaneensa ensitapaamisella pääministeriltä 7000 euroa, mutta on kiistänyt seksisuhteen.

Italian lehdet hurjina

Italian lehdistö on hurjistunut tuoreista paljastuksista. Tämän päivän lehtien etusivut eivät säästele otsikoissa kirjoittaessaan "Outolemmestä", "Vallan orgioista", "Naurettavan miehen tragediasta" ja "Valtakunnan pornourkkijasta".

Pääministeri Silvio Berlusconi ei ole vielä kommentoinut tuoreita paljastuksia. Toissapäivänä julkaistussa videoviestissään hän kiistää kaikki syytökset.

- Minua kohtaan esitetyt syytökset ovat täysin vailla perusteita, ne ovat suorastaan naurettavia, Berlusconi sanoi.

(MTV3 - AFP - Reuters)

Yhteenveto puhelinkuunteluaineistosta on luettavissa englanniksi esimerkiksi Corriere della Sera -lehden verkkosivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.