Mainos

Puheenjohtajaehdokas Risikko: Nykyhallitus ei ole tehnyt tarpeeksi

Kokoomuksen puheenjohtajaehdokas Paula Risikko sanoi esittelypuheessaan, että nykyhallitus ei ole tehnyt tarpeeksi Suomen eteen.

– On elintärkeää, että ensi keväänä hallitus muodostetaan niiden puolueiden varaan, joilla yhtenäinen ja realistinen käsitys Suomen tilanteesta. Minun kokoomukseni kuuluu niihin puolueisiin, Risikko sanoi ja sai raikuvat aplodit kokousväeltä.

Kokoomuksen puheenjohtajakisa ratkeaa tänään Lahden puoluekokouksessa. Ehdokkaat pitivät hetki sitten esiintymispuheenvuoronsa. Kukin sai käyttää 20 minuuttia haluamallaan tavalla. Risikon puhetta edelsi Henna Virkkusen kannattajapuheenvuoro, jossa hän hehkutti ihailevansa Paulaa.

Risikko painotti omassa puheessaan taloutta, yrittäjyyttä ja turvallisuuspolitiikkaa. Risikko muistutti, että viime viikkoina on keskusteltu paljon siitä, onko Suomi lamassa vai taantuman loppupuolella.

– Nyt on keskityttävä tekoihin, joihin voimme vaikuttaa. Nyt tarvitaan kasvun ja työllisyyden ohjelma. Meidän pitää valita mukaan vain ne työkalut, jotka maksavat itsensä takaisin ja kasvavat korkoa.

Uusi puheenjohtaja on selvillä kello 13 jälkeen. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.