Mainos

Psst, isät – näitä kirjoja voi löytyä huomenna lahjapaketista

Isänpäivä käynnistää perinteisesti jouluun saakka kestävän kirjamyynnin huippusesongin. Tahti kiihtyy edelleen, kun kirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat julkistetaan ensi viikolla.

Tänä syksynä ovat käyneet poikkeuksellisen hyvin kaupaksi erilaiset elämäkerrat ja henkilökuvat.

Syksyn suurin hitti on ollut Ari Mennanderin teos Teemu Selänteestä.

Suomalaisen kirjakaupan ostojohtaja Reetta-Liisa Pikkola uskoo, että Teemu-kirja löytyy myös monesta isänpäivän paketista.

– Tiedän, että monet odottavat sitä Teemua. Ja Ilkka Remeksen Horna on todella ajankohtainen tällä hetkellä, koska se on Ukraina-teemalla. Henkilökohtainen suosikkini ja vinkkini on Juice Leskinen -elämäkerta. Se on huikea kirja ja omaa ikäpolveani edustavat isät varmaan haluavat sen pakettiin, Pikkola kertoo.

Akateeminen kirjakaupan ostopäällikkö Cia Branders uskoo isien innostuvan myös muun muassa Madventures-miesten seikkailuoppaasta, Kauko Röyhkän Ville Haapasalo -elämäkerrasta ja Jo Nesbon dekkarista Isänsä poika.

– Sitten haastaisin isiä vähän tähän Keltaiseen kirjastoon, eli Haruki Murakamin Värittömän miehen vaellusvuodet ja Kim Leinen Grönlantiin sijoittuvan erittäin mielenkiintoisen Ikuisuusvuonon profeetat -kirjan pariin. Eli vähän vähän erilaisia isänpäiväkirjoja ehkä kuin nämä perinteiset muistelmat ja sotakirjat.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.