PSG:n toiminta herätti suuria huolia, pysyvätkö Neymarin ja kumppaneiden pääkopat kasassa? – "Tulee menneisyyden haamut mieleen"

6:53
Tuomas Virkkunen ja Petri Pasanen ennakoivat Mestarien liigan välieriä.

PSG on tiistaina kovassa paikassa, mikäli se haluaa päihittää Manchester Cityn ja edetä toisena vuotena peräkkäin Mestarien liigan finaaliin. C Moren jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen näki avauskohtaamisessa kuitenkin huolestuttavia piirteitä.

PSG aloitti avauskohtaamisen terävästi, mutta toisella puoliajalla kentälle saapui täysin toisenlainen joukkue ja peli siirtyi täysin vierasjoukkue Manchester Cityn hallintaan. Virkkunen myöntää, että PSG:n peliesitys toi mieleen ranskalaisten kannalta huolestuttavia muistoja.

– Minulle tuli henkilökohtaisesti vahvasti sen toisen puoliajan aikana PSG:n menneisyyden haamut mieleen siitä, että seuralla on vahva kulttuurillinen historia siitä, että se vain jollain ikävällä tavalla sulaa kesken otteluiden. Se päästää voiton lipumaan käsistään. Se päästää hyvän pelillisen esityksensä jostain syystä vastustajan kontrolloitavaksi, Virkkunen summaa.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin myös hieman ikävämpää puolta PSG:stä, kun joukkue sortui turhautuneisiin rikkeisiin. Idrissa Gueyen punakortti ja Neymarin varoitus kielivät huolestuttavasti siitä, ettei kaikki ole täysin kunnossa ranskalaisleirissä.

– Siinä kohtaa, kun Neymar alkaa tuittuilemaan ja alkaa selvästi näkyä, että kupoli ei kestä, silloin PSG:n kohdalla on aika paha hetki meneillään, Virkkunen pohtii.

Toisessa osaottelussa PSG:n on saatava horjutettua Manchester Cityn pallollista pelaamista. Pallo on vallanväline, jota PSG:n on hallittava useammin kuin avausosassa.

– Lähtökohta on edelleen sama Cityn pitäessä palloa. Mauricio Pochettinon pitää saada joukkueeseensa parempi tempo, intensiteetti, mitä toisella puoliajalla oli, jotta PSG pääsee palloon paremmin.

– He eivät voi maata niin alhaalla, koska sieltä on järjettömän pitkä matka hyökkäyksiin. Silloin kuin Kylian Mbappe, Angel Di Maria ja Neymar saavat palloa enemmän, silloin dramaattisesti PSG:n voiton mahdollisuudet nousevat, Virkkunen painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja