PSG:n tähtikatraassa jo ensimmäisiä säröjä? Huippuhankinnalta suora paljastus – "Tämä on todella vaikeaa"

1:41
PSG päihitti Manchester Cityn Mestarien liigan huippukamppailussa syyskuussa.

PSG:n huiman siirtokesän yksi tähtihankinta Georginio Wijnaldum myöntää rehdisti, ettei ole täysin tyytyväinen Pariisissa.

Wijnaldum siirtyi kesällä ilmaiseksi PSG:n riveihin Valioliiga-jätti Liverpoolista. 30-vuotiaan keskikenttäpelaajan alku on kuitenkin ollut haastava. Wijnaldum on valahtanut PSG:n hierarkiassa vaihtopelaajan rooliin ja peliaika on ollut kortilla.

Suuriin peliminuutteihin tottunut Wijnaldum myöntää, että tilanne on tuntunut hankalalta.

– En voi sanoa, että olisin täysin tyytyväinen. Tilanne ei ole sellainen, jonka halusin. Olen pelannut paljon viime vuosina, ollut aina pelikunnossa ja suoriutunut hyvin.  Tämä on erilaista, ja totuttelu vaatii aikaa. Odotin innolla uutta askelta, mutta sitten tapahtuu näin. Tämä on todella vaikeaa, Wijnaldum kertoo Goalin mukaan.

Työteliäs ja kovakuntoinen Wijnaldum ei kuitenkaan aio kuitenkaan luovuttaa helpolla. Hollantilaistähti tekee kaikkensa kääntääkseen kautensa uuteen nousuun ja lunastaakseen paikan PSG:n kivikovassa avauskokoonpanossa.

– Tämä on osa jalkapalloa. Minun on opeteltava elämään sen kanssa. Olen taistelija. Pidän positiivisen mielen ja jatkan kovaa työtä kurssin kääntämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja