PS uskoo Ruotsin tuloksen vaikuttavan Suomen vaaleihin – Feldt-Rannalta viiltävä vastaus: "SDP on enemmän kuin tyytyväinen"

SDP-kansanedustaja kuittaa PS-kansanedustajalle Ruotsin vaalituloksesta! 2:50

SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta ja Perussuomalaisten Juho Eerola kommentoivat MTV:n erikoislähetyksessä Ruotsin vaalituloksen vaikutuksista Suomeen.

Katso yläpuolelta löytyvältä videolta: SDP-kansanedustaja kuittaa PS-kansanedustajalle Ruotsin vaalituloksesta!.

Kotimaisiin Perussuomalaisiin hyvin verrattavissa olevat Ruotsidemokraatit ampaisisivat tämän hetken tulosten mukaan jopa 17,6 prosentin kannatukseen. 

Perussuomalaisten Juho Eerolan mukaan vaalitulos saattaa hyvinkin ennakoida Suomen eduskuntavaalien tuloskehitystä.

– Kyllä se jollain aikajänteellä näkyy myös Suomessa. Meillä on hieman erilaiset lähtökohdat lähteä vaaleihin mutta kyllä pystyisin kuvittelemaan, että tietyt aiheet mitkä vaalien alla Ruotsissa nousi keskusteluun, nousee myös täällä Suomessa, Eerola kommentoi.

Feldt-Ranta: "Olisimme siihen enemmän kuin tyytyväisiä"

Eerolan ennakointi sai kuitenkin SDP-kansanedustaja Feldt-Rantan muistuttamaan, että SDP on kuitenkin edelleen Ruotsin isoin puolue ja samanlainen tilanne maistuisi myös Suomessa:

– Jos Juho Eerolan silmälasien läpi tarkastelee tilannetta niin on tottakai hienoa, jos hän povaa Ruotsin vaalituloksen heijastuvan Suomeen. SDP on silloin enemmän kuin tyytyväinen, Feldt-Ranta naurahtaa.

Katso haastattelu yläpuolelta!

Lue myös:

    Uusimmat