Mainos

Provissirockissa 64000 kävijää

Vaikka Provinssirock sujuikin pääosin rauhallisissa merkeissä, oli Seinäjoen poliisilla kiireinen viikonloppu.

Viikonloppuna Seinäjoella järjestetyssä Provinssirockissa oli kolmen päivän aikana yhteensä noin 64000 kävijää. Perjantaina yleisöä oli noin 16500, lauantaina 25000 ja sunnuntaina 22000-23000.

Erityisen ilahtuneita järjestäjät olivat lauantain lipunmyynnistä. Ennakkolippuja lauantaille oli myyty 19500, ja portilla liput myytiin loppuun. Myös lipunmyynnin kokonaistavoite täyttyi, vaikka perjantaina festivaaleilla oli hieman odotettua vähemmän kävijöitä.

Lehdistövastaava Kreetta Luoman mukaan festivaalin taloudellinen tulos on "todennäköisesti plus-merkkinen". Pieni epävarmuus liittyy alkukesän runsaisiin sateisiin, joiden vuoksi festivaalin kakkoslavana toimineeseen NYT-telttaan jouduttiin tekemään lisäkustannuksia aiheuttaneita erityisjärjestelyitä. Festivaalin lopullinen tulos selviää syksyn aikana.

Kreetta Luoman mukaan järjestäjät ovat kaikin puolin tyytyväisiä viikonlopun tapahtumiin. Järjestelyt sujuivat, ohjelma oli onnistunut, ja yleisökin käyttäytyi rauhallisesti. Poliisilla noin 300 hälytystehtävää

Viikonlopun aikana poliisilla oli noin 300 hälytystehtävää.

Maanantaiaamuun mennessä rikosilmoituksia oli kirjattu 120, ja uusia ilmoituksia tuli päivän aikana 20-30. Eniten poliisia työllistivät varkaudet, humalaiset ja huumausainerikokset. Poliisin suojissa oli viikonlopun aikana lähes 50 päihtymyksen vuoksi talteen otettua, ja huumerikoksia se kirjasi yli 40.

Huumausainerikoksista suurin osa oli käyttörikoksia, mutta muutamat jäivät kiinni myös huumeiden myynnistä ja välityksestä. Suurin poliisin haaviin joutunut huume-erä oli 50 grammaa hasista, joka oli pakattuna pienempiin myyntieriin.

Kiireistään huolimatta poliisi oli tyytyväinen festivaalijärjestelyihin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.