Mainos

Prostituoitu kuulusteluissa: Berlusconi maksoi seksistä 5 000 euroa

Todisteet Italian pääministerin Silvio Berlusconin väitetystä prostituoitujen käytöstä lisääntyvät. Useat Berlusconin yksityisasunnoilla pidettyihin "Bunga-Bungan" (orgioiden) nimellä tunnettuihin juhliin osallistuneet neitokaiset ovat todistaneet oikeudessa pääministerin maksaneen heidän palveluksistaan.

Viimeisin käänne on 28-vuotiaan prostituoidun Nadia Macrin todistus, jonka mukaan hän on ollut viime ja tänä vuonna kahdesti seksuaalisessa kanssakäymisessä pääministerin kanssa, joista molemmista hän nettosi 5 000 euroa ”muiden palvelusten lisäksi”. Toisen tapaamisen jälkeen Macri sai myös pääministeriltä lahjaksi Swaroskyn koruja.

Macri vastasi kysymyksiin sen jälkeen, kun huumekaupasta syytetty todistaja oli kertonut oikeudelle, että Berlusconin kuuluisiin juhliin palkattiin ilotyttöjä.

28-vuotiaan Macrin väitteet tukevat monilta osin viime viikolla todistaneen 17-vuotiaan marokkolaisen "Rubyn" kertomusta, joka paljasti Berlusconin villassa pidetyt seksijuhlat. Macrin mukaan juhlat päättyivät useimmiten uima-altaan laidalla pidettyihin orgioihin, ja tarjolla oli usein myös huumeita kuten marihuanaa ja hashista.

Ruby puolestaan paljasti, että Berlusconi maksoi hänelle 7 000 euroa kaksien juhlien jälkeen. Hän on kuitenkin kiltänyt olleensa seksisuhteessa 74-vuotiaan valtionpäämiehen kanssa. Lisäkohua on herättänyt se, että Berlusconin epäillään puuttuneen viranomaisten toimintaan tytön eduksi. Varkaudesta pidätetyn Rubyn kerrotaan päässeen vapaalle jalalle sen jälkeen, kun poliisi oli saanut soiton pääministerin kansliasta. Berlusconi on myöntänyt auttaneensa tyttöä mutta kiistää tehneensä mitään epäilyttävää.

Berlusconi itse on kommentoinut seksikohua lööppejä kirvoittaneilla lausahduksilla. Toissapäivänä Berlusconi puolustautui toteamalla, että miehen on parempi pitää kauniista tytöistä kuin olla homo. Viime viikolla viriili pääministeri kertoi puolustuksekseen rakastavansa elämää ja naisia ja katsovansa, ettei hän ole kenellekään selityksiä velkaa.

- Olen leikkimielinen ihminen täynnä elämää, Berlusconi tokaisi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.