Mainos

Professori taisteli Skypellä tuhkaongelmia vastaan

Kolumbian yliopiston lakiasioista luennoiva professori Tim Wu ei ole antanut Islannin tulivuorenpurkauksen aiheuttamien tuhkaongelmien lannistaa opetustyötään. Wu oli matkalla Saksassa, kun tuhkapilven suljettua lentokentät hän jäi jumiin Berliinin eikä päässyt takaisin Yhdysvaltoihin opetustöihinsä aikataulun mukaisesti.

Wu haluttiin kuitenkin saada luennoimaan Kolumbian yliopistoon suunniteltujen aikataulujen mukaisesti, joten hänen luentonsa päätettiin järjestää videostreamauksena Euroopasta käsin, kertoo Networkwolrd sivuillaan.

Etäluentoon päätettiin käyttää Skypeä, koska sillä tavoin yliopiston tai Wun ei tarvinnut hankkia mitään ylimääräistä laitteistoa tai ohjelmistoa. Skype-puhelu heijastettiin yksinkertaisesti isoille näytöille luentosalissa.

Skypen streamauksen laatu isoilla näytöillä aiheutti etukäteen huolta. Yliopisto oli käyttänyt Skypeä vuotta aiemmin telekonferenssissa Britanniaan, ja tuolloin videon ja äänen laatu oli havaittu olevan nuhjuinen.

Tällä kertaa äänenlaadun havaittiin kuitenkin parantuneen merkittävästi, ja videokin tarvitsi vain pientä säätöä hyvälaatuisen kuvan tuottamiseksi suurille näytöille. Kolumbian yliopistolta kehutaankin nyt vuolaasti, kuinka tekniikka on edennyt aimo harppauksella eteenpäin vuoden aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.