Pro Kala -tunnustuspalkinto Kotitaloustoimittajat Kympeille

Pro Kala ry on myöntänyt vuosittaisen Pro Kala -tunnustuspalkinnon Kotitaloustoimittajat Kympit ry:lle. Kympit palkittiin aktiivisesta ja kuluttajia innostavasta toiminnasta kotimaisen kalan käytön ja kalaruokakulttuurin edistämiseksi.

Tunnustuksen ojensi Kymppien puheenjohtajalle Aila Pakariselle Pro Kala ry:n hallituksen puheenjohtaja, Suomen Ammattikalastajaliiton toimitusjohtaja Kim Jordas tiistaina Helsingissä. Jordas totesi palkintoa luovuttaessaan, että Kympit ovat säännöllisesti pitäneet varsinkin kotimaista kalaa esillä julkisuudessa ja kannustaneet kuluttajia lisäämään kalankäyttöään monipuolisilla käyttövinkeillä ja herkullisilla ruokaohjeilla.

- Pidämme kotimaista kalaa ja sen käytön lisäämistä erityisen tärkeänä. Kalasta saa paitsi hyvää arkiruokaa, myös loistavaa juhlaruokaa. Kalaa kahdesti viikossa pöytään ei ole mikään mahdottomuus, sanoi puheenjohtaja Aila Pakarinen.

Kotitaloustoimittajat Kymppeihin kuuluu 32 ruuasta ja ravitsemuksesta kirjoittavaa erikoistoimittajaa, jotka työskentelevät muun muassa aikakaus- ja sanomalehdissä sekä sähköisissä viestimissä. He ovat koulutukseltaan kotitalousopettajia, kasvatustieteiden-, elintarviketieteiden- tai maatalous- ja metsätieteiden maistereita. Yhdistys täyttää ensi vuonna 35 vuotta.

Pro Kala -tunnustus on Pro Kala ry:n vuosittain jakama kannustuspalkinto. Se myönnetään henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt kotimaisen kalan imagoa, laatua, saatavuutta tai menekkiä. Nyt jaettu tunnustuspalkinto on järjestyksessään kuudes. (Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja