Prinssi William nosti kihlattunsa halpismekon hinnan taivaisiin

Kate Middletonin käyttämä läpinäkyvä mekko on noussut huimaan arvoon sen jälkeen, kun nainen vei prinssi Williamin sydämen astellessaan muotiluomus yllään catwalkilla.

Kun prinssi William ensi kertaa näki tulevan kihlattunsa Kate Middletonin, nainen asteli catwalkilla yllään opiskelijan suunnittelema läpinäkyvä halpismekko. Nyt muotiluomus on noussut arvoon arvaamattomaan, kertoo popeater.com.

Middletonin käyttämän mekon hinta oli 45 dollaria, siis noin 35 euroa, kun hän käveli prinssi Williamin ohi se yllään vieden samalla nuoren miehen sydämen.

Nyt huutokauppakamari on laskenut asun arvoksi noin 15 000 dollaria, siis lähes 12 000 euroa. Muotiluomuksen hinnan odotetaan nousevan, kunhan Middleton nai prinssi Williamin.

Legendaksi nousseen läpinäkyvän mekon suunnitteli alan opiskelija Charlotte Todd. Asu valmistui viikossa, ja kuuluisan hyväntekeväisyysmuotinäytöksen jälkeen nainen säilytti asustetta äitinsä komerossa.

– Jos mekko ei olisi ollut läpinäkyvä, William ei kenties olisi huomannut Katea. Uskon todella, että asu näytteli merkittävää roolia kuninkaallisessa rakkaustarinassa, Todd pohtii.

Todd ei halua luopua mekosta. Hän on todennut antavansa sen Middletonille, mikäli saa vastineeksi kutsun häihin.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja