Mainos

Prinssi Harrysta Irakin kapinallisten maalitaulu

The Observer -lehti kertoo, että Irakin komennus on Britannian prinsseistä nuorimmalle tavallistakin vaarallisempi. Kapinalliset levittävät Harrystä hankittuja kuvia kidnappaussuunnitelmia varten.

Prinssi Harrysta on tullut Irakin kapinallisten kohde jo ennen kuin hänen komennuksensa Irakissa on ehtinyt alkaa. Brittilehti Observerin mukaan irakilaisryhmät suunnittelevat prinssi Harryn ottamista panttivangiksi, kun tämän komennus Irakissa alkaa toukokuussa.

22-vuotias Harry on kolmas Britannian kruununperimysjärjestyksessä isänsä Charlesin ja vanhemman veljensä Williamin jälkeen. Sotilaskoulutuksen saanut Harry on itse halunnut lähteä Irakiin oman Blues and Royals -rykmenttinsä mukana. Sen on määrä olla Irakissa puoli vuotta.

Observerin mukaan kapinallisjoukkojen keskuudessa on jo jaettu internetistä hankittuja prinssin kuvia. Kapinalliset ovat myös kertoneet, että heillä on tietolähteitä Irakissa olevissa brittijoukoissa.

Brittiviranomaiset vakuuttavat, että prinssi lähtee Maysanin maakuntaa Etelä-Irakiin vaaroista huolimatta. Hän johtaa yhdentoista miehen tiedusteluosastoa, jonka käytössä on neljä Scimitar-taisteluvaunua.

(MTV3-STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.