Prinssi Harrylla uusi blondi kierroksessa

Prinssi Harry on vasta eronnut pitkäaikaisesta on-off -tyttöystävästään Chelsy Davysta, mutta nyt kainalossa on jo uusi vaaleaverikkö.

Harry ja Chelsy ovat olleet yhdessä ja välillä eronneet jo kuuden vuoden ajan. Britanniassa viime vuodet lakia opiskellut eteläafrikkalainen Chelsy muutti kuitenkin kesällä takaisin kotimaahansa töihin. Kaukosuhde ei enää toiminut, joten pari on jälleen kerran päättänyt suhteensa.

Harry on viihtynyt Lontoon yöelämässä paljon viime aikoina. Prinssin seurasta on myös bongattu jo useamman kerran blondi nimeltä Gemma Wilkinson. Pari on nähty romanttisilla illallisilla, ja Harry on hehkuttanut ystävilleen olevansa onnellisempi kuin koskaan.

Gemma on markkinointialalla työskentelevä kaunotar, joka muistuttaa ulkoisesti erehdyttävästi Chelsyä. Hän on Harryn kanssa samanikäinen, 26 vuotta. Suhde ei ole ainakaan vielä vakavalla pohjalla, vaan kyse on lähinnä hauskanpidosta.

Harry on ehditty syksyn aikana yhdistää myös norjalaiseen rocktähteen Camilla Romestrandiin, joka on kuitenkin kiistänyt suhteen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat